Пожега – Овогодишња манифестација ”Михољски сусрети села” биће одржана на Савинцу у петак 30. септембра. У богатом програму наступиће певачке групе, културно-уметничка друштва и трубачи. Укључиће се и ученици основних школа, али и чланови Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Пожега. Михољски сусрети села се, другу годину за редом одржавају и у нашој општини, а под покровитељством Министарства за бригу о селу.

Наташа Брадоњић, директорица Туристичке организације Пожега каже да програм почиње у 12 сати и позива суграђане да дођу на Савинац. У случају лошег времена манифестација ће бити одложена.

Из Туристичке организације Пожега се надају да ће Савинац поново бити омиљено излетиште Пожежана свих генерација. За наредну годину у плану је уређење комплекса Савинац, тачније, ревитализација и санација комплетног простора, објеката, парковских површина, изградња дечијег игралишта, клупа, стаза, осветљења, тоалета за посетиоце. Средства за радове су обезбеђена кроз пројекат ЕУ ПРО ПЛУС.

Наредних дана завршавају се и радови на уређењу туристичко-рекреативног центра “Борјак”, каже Наташа Брадоњић и позива Пожежане да прошетају новом стазом.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Izbornik