Пожега – У Омладинском кошаркашком клубу Пожега се искључиво ради са млађим категоријама. Тако је од оснивања овог клуба 6. септембра 2006. године, а тако ће се наставити и даље, јер тренутно нема средстава за такмичење у сениорској конкуренцији, каже за наш радио Љубомир Кречковић, тренер овог клуба.

Тренутмо су у погону три селекције дечака, млађи пионири, пионири и кадети, а у наредном периоду у плану је оснивање и женске секције. Током лета клуб тренинге обавља у дворишту старе школе „Петар Лековић“, док су се од 1. септембра преселили у Халу спортова. Ускоро их очекују и такмичења у одговарајућим узрасним категоријама, где резултат није превасходан, каже Кречковић, и додаје да је најважније да деца науче кошарку и након ОКК Пожеге у сениорским селекцијама покажу квалитет.

Млађе пионире ОКК Пожега очекује Меморијални турнир у Косјерићу, 8. октобра, где ће играти са вршњацима домаће Црнокосе, Севојна и Студента из Ваљева.

Са тренером Љубомиром Кречковићем смо се дотакли разних тема везаних за ОКК Пожегу, али и његове ангажмане у другим клубовима, а на крају нам је појаснио и полемику на друштвеним мрежама везану за плаћање, односно неплаћање термина у спортској хали, односно зашто се на тој листи нашло име и његовог клуба.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Izbornik