Za svoje slušaoce čačanski Radio Ozon FM pripremio je novu emisiju – Ozoniranje, koju kao podcast možete slušati i na portalu Ozon Press, kao i na ostalim portalima koji učestvuju u zajedničkom medijskom projektu „Zajednički glas ZA slobodu medija“.

„Ozoniranje“ je mesto na kome možete čuti različite stavove o aktuelnim društvenim pojavama, a emisija se na  Ozon FM radiju emituje utorkom i petkom od 13:00.

U prvoj emisiji „Ozoniranje“ teme su: kako će se nastaviti izvođenje nastave u školama u vreme pandemije, da li je tačan podatak o broju zaraženih učenika uzrasta od 6 do 18 godina, kao i podatak o broju zaraženih u nastavnom osoblju, koje je ministar prosvete javno naveo. Šta na temu zaraženih i organizacije nastave kažu u Uniji sindikata prosvetnih radnika Srbije. Gost u rubrici „Razgovor sa povodom“ je Dragan Brajović, predsednik Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Čačku. Da li će mladi Čačani koji su dobili po 100 evra od države izaći na glasanje u aprilu i da li će glasati za Aleksandra Vučića i SNS ili nekog drugog, saznajte iz ankete. Autorka emisije je Mila Tomić.

Prijatno slušanje vam želimo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Izbornik